LEDIGE STILLINGER

To lærerstillinger

To ledige undervisningsstillinger

Berg Montessoriskole er en privat grunnskole i Senja kommune med 29 elever fordelt over 10 trinn. Vi har til sammen 6 årsverk med høy andel faglærte lærere.

Siden to av våre ansatte går av med pensjon/ønsker redusert stilling, blir det fra høsten 2020 ledig inntil to lærerstillinger; realfagslærer på ungdomstrinnet og allmennlærer på småtrinnet. Vi vil også vektlegge montessoripedagogisk utdannelse og undervisnings-kompetanse i kroppsøving og musikk.

Skolen ligger sentralt på Skaland, omgitt av spektakulære fjell og idyllisk øygard. Her er dagligvarebutikk (Joker), idrettslag, treningsstudio, pub, kafé, hotell, samfunnshus/kino og sykehjem i umiddelbar nærhet. Ute på vakre Bøvær ligger Kråkeslottet, hvor det lokale møter det globale i form av navngjetne kunst- og musikkfestivaler, m.m. De største private arbeidsplassene er Skaland Graphite AS og Akvafarm AS.

BMS jobber tett med lokalt kultur- og næringsliv, og «læring i friluft» er et viktig prinsipp for oss. Skolen inngår i regionens Montessori-nettverk for desentralisert kompetanse-heving (DeKomp).

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende privatskolelover, reglementer og tariffavtaler. Ved tilsetting må gyldig politiattest ihh.t. § 10-9 i Opplæringsloven fremlegges før tiltredelse.

Arbeidsoppgaver

• Planlegge og gjennomføre undervisning for elever på alle klassetrinn, men fortrinnsvis småtrinn og ungdomstrinn.

• Delta aktivt i skolens Montessori-orienterte utviklingsarbeid.

• Kontaktlæreransvar kan bli aktuelt.

Vi tilbyr

• Et trygt og oversiktlig elevmiljø der trivsel danner rammen for undervisningen.

• Dyktige, humørfylte og naturelskende kollegaer.

• Lønn i henhold til avtaleverk.

Kompetansekrav

• Godkjent kompetanse for å undervise henholdsvis på grunnskolens ungdomstrinn og barnetrinn.

• Montessoripedagogikk (kan taes på sikt).

• Realfag (gjelder stillingen på ungdomstrinn)

Annen ønsket kompetanse

• Spesialpedagogikk kompetanse.

• IKT.

• Idrettsfag, musikk, kunst- og håndverk.

Personlige egenskaper

• Du engasjerer deg i elevenes faglige og sosiale hverdag, og er trygg på deg selv i rollen som klasseleder.

• Du evner å jobbe tverrfaglig og temabasert med læreplanmålene som styrende for aktivitetene.

• Du har gode samarbeidsevner.

• Du tar gjerne ungene med på tur.

Arbeidsgiver: Berg Montessoriskole (https://www.bergmontessoriskole.no/).

Kontaktperson: Lill Eilertsen, tlf.48 03 91 91

Søknad sendes per e-post til post@bergmontessoriskole.no

Søknadsfrist: 1.3.2020