©2018 by Berg Montessoriskole. Proudly created with Wix.com

LYST TIL Å JOBBE HOS OSS?

BERG MONTESSORISKOLE UTLYSER...

Vi søker allmennlærer for ungdomstrinnet

Fra høsten 2020 blir det ledig inntil to lærerstillinger ved Berg Montessoriskole.

Vi søker i utgangspunktet fag- eller allmennlærer med undervisningskompetanse i realfag og kroppsøving for ungdomstrinnet. Vi vil ellers vektlegge undervisningskompetanse i norsk og musikk.

Har du ikke Montessoripedagogikk er det ønskelig at du på sikt er villig til å erverve deg slik kompetanse.

Arbeidsoppgaver

• Planlegge og gjennomføre undervisning for elever på alle klassetrinn, men fortrinnsvis ungdomstrinn.

• Kontaktlæreransvar på ungdomstrinnet kan bli aktuelt.

• Delta aktivt i skolens Montessoriorienterte utviklingsarbeid.

Vi tilbyr

Et trygt og oversiktlig elevmiljø der trivsel danner rammen om undervisningen. Dyktige, humørfylte og naturelskende kollegaer. Lønn i henhold til avtaleverk.

Annet

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende privatskolelover, reglementer og tariffavtaler Ved tilsetting må gyldig politiattest ihh.t. § 10-9 i Opplæringsloven fremlegges før tiltredelse.

Oppgi 2 referanser i søknaden (vi ringer dem ikke før etter gjennomført intervju).

Krav til kompetanse

Godkjent kompetanse for å undervise på grunnskolens ungdomstrinn (og/eller barnetrinn).

Ønsket kompetanse

• Norskfaglig og spesialpedagogisk kompetanse.

• Montessoripedagogikk

• IKT-kompetanse.

Personlige egenskaper

• Du engasjerer deg i elevenes faglige og sosiale hverdag, og er trygg på deg selv i rollen som klasseleder.

• Du evner å jobbe tverrfaglig og temabasert med læreplanmålene som styrende for aktivitetene.

• Du har gode samarbeidsevner og er tilhenger av delingskultur.

• Du tar gjerne ungene med på tur.

Søknad sendes per e-post til post@bergmontessoriskole.no

Oppgi to referanser i søknaden (vi ringer ikke før etter eventuelt intervju).

Søknadsfrist: 1.5.2020

website builder. Create your website today.